Kaikki LVI-työt

Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Varsinais-Suomen Talotekniikka Oy

Varsinais-Suomen Talotekniikka Oy tekee LVI-urakointia Varsinais-Suomen alueella. 

Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, taloyhtiöistä sekä kotitalouksista. Pääaluettamme on Turku ja muu Varsinais-Suomen alue, mutta olemme palvelleet sopimuksesta myös oman alueemme ulkopuolella.

Osaamisessamme korostuu erilaisten projektien ja töiden tekeminen usean vuoden kokemuksella. Osalla työntekijöistämme on yli 20 vuoden kokemus erilaisista LVI-töistä. Erikoisosaamistamme tällä hetkellä ovat lämmöntalteenottojärjestelmät ja lämmitysjärjestelmien vaihtaminen ekologisempiin vaihtoehtoihin. Yrityspuolella olemme profiloituneet tekemään tiivistä yhteistyötä ravintoloiden ja yökerhojen kanssa. Vahvuutenamme ravintola puolella on selkeästi ns. avaimet käteen toiminta, eli teemme kaiken alusta loppuun tarvittaessa.

Meiltä voit myös silti tilata ihan pikku juttuja astianpesukoneen asennuksesta ja hanan vaihdosta lähtien, eli kaikki hommat kyllä hoituu! 

Meille töihin? Olemme vailla apukäsiä useasti,  joten jos koet olevasi sopiva henkilö meidän porukkaan, ota yhteyttä rohkeasti niin jutellaan ja voidaan myös miettiä mahdollisesti kouluttautumista allalle.

Ota yhteyttä »

Olemme palvelleet vuosien saatossa lukuisia erilaisia asiakkaita. Meidän osaamiseemme voi tutustua oheisten tarinoiden kautta.

Assemblin ja Mika Uhtakari, projektipäällikkö:

“Varsinais-Suomen Talotekniikka on tehnyt meille vaativia maalämpö- ja lämmöntalteenottoprojekteja, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän palveluihinsa.”

 

Aalto Shipping ja Mikko Tirronen, technical president:

“Varsinais-Suomen Talotekniikka on tehnyt meidän laivoillamme useita korjaus- ja perusparannustöitä. Laivojen aikataulujen vuoksi työt ovat yleensä haastavia, ja Varsinais-Suomen Talotekniikka on suoriutunut töistään hyvin.”

 

Luotettava kumppani LVI-urakoihin

Suuretkin kohteet hoituvat meiltä sovitussa aikataulussa. Omaamme motivoituneet työntekijät ja pitkäaikaiset kumppanit, joiden avulla urakka kuin urakka saadaan valmiiksi laadusta tinkimättä.

Millaista LVI-palvelua sinä tarvitset?

Meiltä saat mm.

  • Kaikki putkityöt asennuksista huoltoihin
  • Lämmitysratkaisut: maalämpö, vesi-ilmalämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu, myynti, asennus ja huolto
  • Öljykattiloiden vaihto, huolto ja asennus
  • Ilmanvaihtotyöt: asennus, huolto, puhdistus ja mittaukset

Ota yhteyttä »

Pyydä tarjous palveluistamme soittamalla 029000935
tai lähettämällä tarjouspyyntösi sähköpostilla.